Ugrás a fő tartalomhoz

Szeretnéd növelni bevételedet és szolgáltatásaid körét?

Csatlakozz hozzánk a háromnapos esküvői hajkészítés továbbképzésen Budapesten az Éva Fábián Academy oktatásán! Mindenkit szeretettel várunk, legyen szó sminkes tanulóról, profi sminkesről vagy fodrászról. Nincs szükség fodrászati előképzettségre, mindenkit szívesen fogadunk! Azért indítjuk ezt a képzést, mert látjuk, hogy Magyarországon is egyre inkább teret nyer az a gondolkodás, hogy legyél multifunkcionális és magasan képzett a szakmában. A képzés során megtanulod, hogyan készíts profi frizurát fotózáson vagy forgatáson, ami remek kiegészítése lehet a sminkes tudásodnak, különösen, ha menyasszonyi sminkesként dolgozol. Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, csatlakozz hozzánk és légy részese a fejlődésnek és a sikereknek!

Amit tanítunk neked ezen a három napon

 Az első napon megtanuljuk a tupírozás technikáját, a csatok és csipeszek helyes használatát, valamint hajunk hullámosítását, romantikus hullámok készítését és a tiszta hullám technikát. A második és harmadik napon kizárólag menyasszonyi kontyokat készítünk, melyek egyszerűek és látványosak. A darabszám nem korlátozott, annyi kontyot készítünk, amennyit az időnk enged, minimum hat különböző konty technikát sajátíthatsz el. Ha szeretnéd tovább bővíteni tudásodat, a három napos képzést videós tanfolyammal is kiegészítheted, így még változatosabbá téve munkádat.

Program

2024.06.29.-30. - 07.01. (szombat-vasárnap-hétfő) 

Érkezés: 8:45 - 9:00

Oktatás: 9:00 -17:00

Modellek első napon 11:00 -tól, további napokon 10:00 -tól. 

Megszerezhető képesítés

A sikeres vizsga után hivatalos, sorszámozott Állami Tanúsítványt kapsz.

Képzés Díja

Képzés díj, 110.000 Ft

A képzés két részletben fizethető. A képzési díjon kívül nincsenek további fizetendő díjak a képző felé.

 

Minden nap az elkészült munkákat professzionális megvilágításban megfotózzuk. Ezeket a fotókat az esküvői szezonban, promóciós céllal tudod használni. 

Képzés végén minden résztvevő sorszámozott, Állami Tanúsítványt kap.
Képzés, nyilvántartott, felnőttképzési rendszerben bejelentett, képzés.
Tanúsítvány kérhető: magyar, angol/magyar, német/magyar nyelven.